Storitve

NATANČNOST. PRIPRAVLJENI SMO NA NOVO DESETLETJE RAZVOJA!


Z združevanjem izkušenj in znanja s področij elektrotehnike, robotike in avtomatizacije pretežno v industriji smo v letu 2003 ustanovili podjetje.

Usmerili smo se v elektro montažo in avtomatizacijo v transportni tehniki, v procesni tehniki in v robotiki, v industrijsko montažo petrokemije, energetskih objektov, farmacije in druge industrije, v avtomatizacijo regalnih skladišč, v elektro montažo poslovnih objektov ter sestavo elektro omar.

Delujemo tako na evropskih kot tudi na svetovnih trgih. Svojim strankam nudimo zanesljivo in strokovno podporo, profesionalno pristopamo do njihovih zahtev in želja.
O naših uspehih pričajo naše zadovoljne stranke. S profesionalnim pristopom do vsakega posamezega projekta ter zanesljivo in strokovno podpora našim strankam potrjujemo dolgoletna poslovna partnerstva.

Robot

POSAMEZNIK ŠTEJE. EKIPA DELUJE!
ZAKAJ? KER ŽELITE DELATI V TOP PODJETJU!

Preglejte prosta delovna mesta in čimprej izpolnite naš prijavni OBRAZEC na spletu strani. Preveri

ELEKTRO MONTAŽA IN INŽENIRING V TRANSPORTNI TEHNOLOGIJI

Smo zanesljivi, kakovostni in fleksibilni pri elektro montažnih delih na področju transportnih trakov tako za potrebe proizvodnje v avtomobilski industriji (transportni trak, EHB) kot tudi za potrebe avtomatiziranih regalnih skladišč v industriji in v logističnih centrih.
MZK Elektro d.o.o. je sinonim za kakovost, celovite rešitve in stalno pripravljenost na vključevanje inovativnih tehnologiji v ponudbo svojih rešitev.

ELEKTRO MONTAŽA V PROCESNI TEHNIKI

MZK Elektro d.o.o., smo strokovno usposobljeni za celostne tehnološke rešitve za podporo pri avtomatizaciji proizvodnih in storitvenih procesov, opreme za kovinsko predelovalno industrijo in kovinskih konstrukcij.
Smo priznani partner na področju petrokemične, avtomobilske, logistične in papirne industrije.
Izvajamo kvalitetno elektro montažna dela na vseh delih zgoraj omenjenih procesov v avtomobilskih in drugih industrijah po svetu.

Rastimo skupaj! Prosta delovna mesta

ELEKTROMONTAŽA V AVTOMATIZACIJI ROBOTOV

Izvajamo elektro montažna dela v avtomatizaciji robotov tako za potrebe avtomobilske, kemične, farmacevtske, lesne in še drugih vej industrije.
Ponašamo se z bogatimi delovnimi izkušnjami, ki obsegajo montažo v avtomatizaciji robotov v skorajda vseh projektih v Evropi, Združenih državah Amerike, Kitajske.

INDUSTRIJSKA MONTAŽA PETROKEMIJE, ENERGETSKIH OBJEKTOV IN FARMACIJE

Usposobljeni smo za izvedbo elektro montažnih del v petrokemičnih proizvodnih procesih, v elektrarnah (na primer tudi v plinskih in drugih elektrarnah) ter na projektih za potrebe farmacije.
Na projektih industrijske montaže v petrokemiji, v energetskih objektih, v farmaciji opravimo vsa elektro montažna dela, od montaže polic do vleke kablov, postavitve električnih omar oziroma celotnih električnih postaj, priklapljanja kablov in pomoči pri spuščanju celotnih linij v pogon.

ELEKTROMONTAŽA V LETALIŠKO TRANSPORTNI TEHNOLOGIJE

Uspešno opravljamo najzahtevnejše naloge na projektih v sodelovanju z največjimi izdelovalci letal na svetu. Pri izvedbi nakladalnih in raskladalnnih sistemov za največja transportna letala na svetu smo pokazali da MZK Elektro d.o.o. s svojimi dolgoletnimi izkušnjami trdno in zanesljivo stoji ob boku najzahtevnejšim partnerjem.