15 LET IZPOLNJEVANJA CILJEV

Vemo, kam gremo.
Lepota našega cilja je v tem, da nas potiska in motivira na naši poti
naprej tudi takrat, ko se nam zdi, da se kaj ne da narediti.
Morebiti zaradi začasnih ovir, trenutnih preprek, nepredljivih okoliščin.
Dosegamo zastavljene cilje.

IMAMO VIZIJO

Imamo strast in z vsemi močmi odkrivamo nove poti. Nova poznanstva. S spoštovanjem med ljudmi, z močjo sodelovanja med posamezniki skupaj odkrivamo neznana območja.

Vizija

Naša vizija k uspešnosti
Image

Podjetje MZK Elektro d. o. o., želi na podlagi dolgoletne uspešne preteklosti in rasti postati globalni ponudnik tehnoloških rešitev za podporo pri avtomatizaciji, robotizaciji ter proizvodnih in storitvenih procesov.
Naš cilj je, da zavzamemo vodilno mesto na globalnem trgu in vztrajno povečujemo svoj tržni delež v državah, v katerih smo že prisotni in katere bomo še osvojili.
Naše kakovostne storitve, zagotavljajo našim partnerjem neprimerljivo in zanesljivo podporo ter sodobne rešitve v poslovanju.

Našim strankam želimo zagotoviti da so glede naših storitev in pravilnosti izvedbe naročenih projektov ter njihovega uspešnega delovanja predvsem brez skrbi in da nam zaupajo.

Ustvarjati želimo okolje, ki vodi k uspešnosti, in naprej k odličnosti podjetja.

Vrednote & načela

Naše vrednote so naša načela.

Zavedamo se, da za dosego omenjenega cilja so pomembni ljudje. Njihovo zadovoljstvo, strokovna usposobljenost in izobraževanje ter dobro počutje. Skupaj stremimo k osebni rasti in stabilnosti vseh ter tako poskrbimo za prijetno delovno okolje in socijalno varnost vseh nas.

Le tako bomo ustvarili inovativno in trdno podjetje, katera bo prinesla širše družbene koristi.

 • Zaupanje
  %
 • Spoštovanje
  %
 • Poštenost in odkritost
  %
 • Objektivnost
  %
 • Profesionalnost in strokovnost
  %